Restaurant Hedebo & Vesterled

Hedebo

Kære gæster 🇩🇰
Vi kan nu endelig åbne op igen. Vi åbner onsdag d. 20/5 kl. 11.30-20. Vi glæder os til at se jer igen. Vi følger retningslinjerne fra regeringen mht afstand og antal gæster i lokalerne.
Der vil være opsat sprit som bedes benyttes og husk at holde afstand
Mvh team Hedebo


Vesterled

Kære gæster 🇩🇰
Vi kan nu endelig åbne op igen. Vi åbner onsdag d. 20/5 kl. 11.30-20. Det vil blive lidt anderledes end normalt, vi indfører høflig selvbetjening af hensyn til vores personale og antallet af gæster vil overholde de retningslinjer der er kommet fra regeringen. Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at se jer alle igen.
Der vil være opsat sprit som bedes benyttes og husk at holde afstand
Ps røgeriet åbner også på onsdag, med frisk røget fisk.. skal vi have fisken pakket og klar til afhentning, så ring 75276767.
Husk at passe på hinanden

Mvh team VesterledVelkommen til Vejers

Restaurant HEDEBO & VESTERLED ligger i Vejers Strand tæt på strand, vand, skov og hede midt i Danmarks måske smukkeste natur.
Uanset om du vælger Thomas´s berømte fiskesuppe, vores velsmagende buffet eller vælger en ret på menukortet er kvaliteten altid i højsædet.
Vi tilbyder en opmærksom hyggelig betjening, hyggelige lokaler og en dejlig udendørs terrasse. Det er en god ide, at bestille bord i forvejen.


(C) 2018 Lavet med NemmeHjemmesider.dk


Hjemmeside